fbpx
bekeken: 5615 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,64)

Volvo past commercial aan na klacht Bovag

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 januari 2012, 12:10

Leestijd: < 1 minuut

Volvo Cars Nederland gaat een radiocommercial aanpassen waarin geclaimd wordt dat software-updates voor het motormanagementsysteem alleen door het merkkanaal uitgevoerd kunnen worden. Dat gebeurt na een klacht van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven (BOA).

Anton Pluim, manager BOA: “Merkonafhankelijke autobedrijven kunnen prima software-updates uitvoeren. Dat is ook in de Europese wet verankerd. Sterker nog, de Volvo-importeur heeft het ons medio vorig jaar hoogstpersoonlijk in Bunnik laten zien.”

Volvo Cars Nederland heeft deze week aan Bovag laten weten te zijn gestopt met de gewraakte radiocommercials en heeft toegezegd de spotjes aan te passen op het punt van de software-update, voordat ze weer uitgezonden worden. “We zijn erg blij dat de Volvo-importeur begrip heeft voor onze argumenten. De spotjes waren op zijn zachtst gezegd erg verwarrend voor de consument”, aldus Pluim.

Volvo start begin dit jaar met een voor ons land revolutionair onderdelenconcept voor het dealernetwerk. Lees er hier alles over >>

Tags: , , , , , ,

Van der Werf weg bij VacoOccasiondealer Vaartland start…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties