bekeken: 594 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

VWP Shortlease breidt uit met on demand-tool

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 9 september 2019, 12:20

Leestijd: < 1 minuut

Met de tool VWP On Demand biedt shortleasespecialist VWP Shortlease realtime inzicht in het beschikbare autoaanbod.

Directeur-eigenaar Wilhelm Palthe van VWP Shortlease: “Een auto leasen voor een korte periode is veelal kostbaar, inefficiënt en het beperkt bovendien de mobiliteitskeuze. Wij hebben daar de oplossing voor ontwikkeld. Gebruikers van VWP On Demand kunnen elke minuut van de dag zien welke auto’s VWP Shortlease beschikbaar heeft.”

Direct inzichtelijk

Een medewerker van VWP Shortlease licht nader toe: “Wagenparkbeheerders hebben hun gewone leasevloot meestal wel goed geregeld. Shortlease is vaak veel minder goed geregeld. Is er zo’n auto nodig, dan volgt vaak een mailtje naar de leasemaatschappij. Dat is allemaal omslachtig en daar gaat veel tijd overheen. Met onze tool is direct inzichtelijk wat er beschikbaar is.”

De auto kan zo nodig de volgende dag al geleverd wordt. “Wij werken met een externe chauffeursdienst. Dezelfde dag leveren wordt dus moeilijk, maar de volgende dag lukt vaak wel.”

Stand-alone

Ook wie liever alle facturatie via zijn bestaande leasemaatschappij laat lopen, kan gebruikmaken van de tool van VWP Shortlease. “Facturatie geschiedt dan via de bestaande leasemaatschappij, uiteraard in overleg met de klant.”

Tags: ,

“Stijging CO2-uitstoot is de…Volkswagen presenteert ID.3 en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties