fbpx
bekeken: 1469 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,52)

Webwinkel Amazon voegt auto’s toe

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 26 augustus 2016, 11:29

Leestijd: < 1 minuut

De Amerikaanse webwinkelreus Amazon is onder de noemer Amazon Vehicles een eigen database voor personenauto’s gestart. Wie zich oriënteert op een andere auto – nieuw of tweedehands – krijgt op de site de bijbehorende voertuig- en technische informatie.

Ook foto’s, video’s en reviews door voertuigeigenaren behoren tot de gegevens die Amazon (gratis) verstrekt. De website toont desgevraagd ook klassiekers uit de jaren vijftig en zestig. Naast personenauto’s kan de bezoeker nog negen andere carrosserievarianten selecteren, waaronder truck, SUV, bestelwagen en cabriolet. Dieper inzoomend is er ook de mogelijkheid om te kijken naar brandstofverbruik, bouwjaar, transmissie en maximale trekcapaciteit.

Van daadwerkelijke voertuigverkoop is (nog) geen sprake. Dat zou op enig moment zomaar wél kunnen gebeuren, gelet op de bestaande automotive dienstverlening van Amazon. Die voorziet al in de verkoop van Parts, Accessories, Tools & Equipment, Car Care, Motorcycle & Powersports, Truck Jeep RV, Tires & Wheels. Daaraan toegevoegd is nu dus Vehicles.

Tags: , ,

Zeilen is pure ontspanningPirelli lanceert website over…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties