bekeken: 645 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Weer twee Requal Erkend Reparateurs

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 juni 2019, 11:11

Leestijd: < 1 minuut

Het garageconcept Requal Erkend Reparateur van Doyen Auto Nederland heeft opnieuw twee garagebedrijven aangesloten. Het gaat om Seiger Auto’s in Deurningen en Autobedrijf De Toekomst in Vijfhuizen.

de-toekomstEigenaar Patrick Seiger heeft zijn bedrijf recentelijk verbouwd en beschikt over een compleet uitgeruste en moderne werkplaats met een trouwe klantenkring. Hij heeft zich aangesloten bij een garageconcept omdat ook hij weet dat het behouden van klanten inspanning vraagt. “Ook zeer tevreden klanten kunnen om wat voor reden dan ook uit de werkplaats verdwijnen. Daarom is het zaak zichtbaar te blijven en lokaal actief om bekend te blijven bij de automobilist in de regio.”

De aansluiting bij Requal kwam tot stand via grossier Hampsink Automaterialen in Oldenzaal.

Doorloop

Autobedrijf De Toekomst beschikt over een ruime werkplaats met tien bruggen. Mede door het bandencentrum realiseert het bedrijf dagelijks een flink aantal doorgangen. Een snelle doorloop is daarom van belang. De Toekomst heeft daarom, op aanraden van het team van Star Automaterialen uit Haarlem, besloten deel te nemen aan het Requal-concept om met name op technische vlak direct een compleet pakket te hebben.

Tags: , , , , ,

Hyundai versterkt samenwerking…Volop banden in Aftersales…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties