bekeken: 1649 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Wensink: goedkeuring ACM overname Dijkstra

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 20 februari 2019, 14:11

Leestijd: < 1 minuut

Wensink Automotive heeft goedkeuring gekregen van de ACM voor de overname van Dijkstra Auto Groep. De overname zal met terugwerkende kracht per 1 januari 2019 plaatsvinden.

De huidige eigenaar Sip Dijkstra treedt toe tot de centrale directie als aandeelhouder van Wensink Beheer en als algemeen directeur van de divisie Citroën, DS en Kia.

Na de getekende intentieverklaring was de goedkeuring van de ACM noodzakelijk om verder te kunnen gaan met de integratie van de bedrijven. Laurens Stigter, ceo van Wensink: “Ik ben zeer verheugd met deze positieve uitspraak van de ACM. Dat betekent dat we van beide kanten nu volle bak aan de gang kunnen, om de integratie zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen.”

Sip Dijkstra, algemeen directeur van Dijkstra spreekt van “een historisch moment voor de continuïteit en de toekomst van ons bedrijf. Hiermee kunnen we ons verder ontwikkelen van dual-brand naar totaalaanbieder.” Vanaf 1 april 2019 gaat Dijkstra verder onder de naam Wensink.

Tags: , , ,

Nederlander derde Mitsubishi…EV populairder bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties