17 nieuwe vestingen Eurorepar Car Service

Eurorepar Car Service is de afgelopen maanden in Nederland gegroeid met 17 vestigingen. Daarmee staat de teller nu op 72. Nog dit jaar wordt de tachtigste verwacht.

De volgende bedrijven hebben zich aangesloten bij de universele garageformule van Groupe PSA: Cars4all (Bedum), Autoservice Vlaardingen, Mulder (Balk), Pouwels (Oss), Hylkema (Drachten, Sneek en Heerenveen), Autoservice Stevensbeek, Geha (Den Helder), Smits (Aduard), Ambergen (Stadskanaal en Winschoten), Auto Harings (Margraten), Blauwendaal (Rotterdam, Ridderkerk en Naaldwijk), Van den Berg (Sint Oedenrode).

“Hiermee naderen we een landelijke dekking”, zegt Harm Nieboer, manager Eurorepar Car Service. “We zijn verheugd over de nog steeds groeiende belangstelling voor onze formule. Meer en meer bedrijven zien de voordelen van ons multimerkenconcept.” Op dit moment zijn er in Europa ruim 3.500 Eurorepar-vestigingen. De formule beschikt over een eigen onderdelenlijn voor alle merken.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *