AAT sluit aan bij We Support Workshops

Ook Alliance Automotive Trading sluit zich aan bij We Support Workshops, het branchebrede WESP-initiatief dat autobedrijven ondersteunt in tijden van corona. Alle partnergrossiers van AAT krijgen zodoende de mogelijkheid dit ondersteuningsprogramma aan hun klanten aan te bieden.

Fred Kamphuis, algemeen manager van AAT: “Vooral nu zien wij wat de waardevolle WESP-informatie voor de garagebedrijven kan betekenen en vinden het daarom belangrijk dat onze klanten, de vrije grossiers, nu ook de mogelijkheid hebben dit programma aan hun klanten aan te bieden.”

WESP

Garagebedrijven die (gratis) mee willen doen, worden aangesloten op de WESP-database. Zij kunnen wekelijks de temperatuur van hun werkplaats meten. Ieder rapport, ieder garagebedrijf krijgt via de partners via Skype of telefonisch een toelichting op de cijfers en tips en adviezen om bepaalde zaken op te pakken. Verder komt er in de avonduren een gratis spreekuur voor bedrijven die met vragen zitten. Geïnteresseerde garagebedrijven kunnen zich melden via info@mywesp.com.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3427 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.