Amstelparts is eerste AllParts Service Point

Op 1 april is automaterialengrossier Amstelparts in Amsterdam aangesteld als eerste AllParts Service Point van Nederland. AllParts Service Point is te beschouwen als het aspirant-lidmaatschap van de grossiersformule AllParts.

Met het concept groeien aspirant-leden binnen een afgesproken periode toe naar het volledige AllParts-lidmaatschap. AllParts Service Points volgen een ambitieus, maar realistisch groeiplan om hun bedrijfsvoering en dienstverlening op AllParts-niveau te brengen en zich te kwalificeren als compleet AllParts-grossier.

Onafhankelijk, zelfstandig, onderscheidend

“We zijn blij dat we Amstelparts mogen verwelkomen bij de club. Karim Aouladali is een gedreven ondernemer en zijn bedrijf heeft veel groeipotentieel”, zegt Freek Blekxtoon, directeur AllParts. “Het succes van de AllParts-formule voor grossiers is de herkenbare uitstraling, terwijl zij onafhankelijk, zelfstandig en vooral onderscheidend blijven”, zegt Freek Blekxtoon. “Door de snelle, voorspoedige uitrol hebben de panden en het wagenpark, maar ook de websites van onze AllParts-grossiers nu allemaal de AllParts-uitstraling. De aanmeldingen stromen binnen en op korte termijn zullen we meer AllParts-grossiers en Service Points mogen verwelkomen. Zo groeien we door naar een landelijk dekkend netwerk van onafhankelijke grossiers.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.