Autobedrijf Blom bij werkplaatsformule Carxpert

Autobedrijf Blom uit Enspijk sluit zich per 1 maart aan bij garageformule Carxpert. Dat gebeurt onder regie van Groupauto-grossier Koren Autoparts uit Geldermalsen.

Eigenaar van Autobedrijf Blom is Corné Blom. Hij verwacht het nodige van de marketingondersteuning. “Die gaat ons  helpen om klanten te informeren en te laten zien waar wij goed in zijn.” Ook de trainingen van monteurs en de 24/7 pechhulpservice waren argumenten om zich aan te sluiten. Op Europese schaal zijn zo’n 6.370 universele autobedrijven aangesloten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †