Autobedrijf van Osta toegetreden tot CarXpert

Autobedrijf Van Osta uit Roosendaal is per 1 juli toegetreden tot de internationale garageformule CarXpert. Het autobedrijf is aangedragen door GroupAuto-grossier JTC Automaterialen.

“Dankzij deze complete garageformule krijgen we support op de punten die er voor ons toe doen”, zegt mede-eigenaar Koen van Osta. “Zo kunnen wij focus houden op waar wij goed in zijn; betrouwbare en vakkundige autoservice bieden.” CarXpert van Osta ontvangt ondersteuning op het gebied van marketing en techniek, zoals online en offline marketingmateriaal en een brede selectie aan technische trainingen, online toegang tot technische gegevens, collectieve kortingen en mobiliteitsservice. Inmiddels zijn wereldwijd ruim 6.740 garages bij de formule aangesloten.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *