AutoNiveau heeft diagnosetool Tesla

De diagnosespecialisten van AutoNiveau hebben sinds enkele weken de beschikking over de originele diagnoseapparatuur van Tesla. Zij kunnen hiermee een Tesla op afstand uitlezen en updaten.

AutoNiveau beschikte voor heel vele merken al over originele diagnosetools en de toegang tot fabrieksinformatie. Volgens Menno Verhorst, directeur AutoNiveau, stond de wens om autobedrijven met de originele tool van Tesla te ondersteunen hoog op het verlanglijstje: “Na intens onderzoek en veelvuldig contact met Tesla is dit uiteindelijk gelukt. Het voordeel van de lange zoektocht is dat onze helpdeskmedewerkers inmiddels veel ervaring hebben met het gebruik van de originele Tesla-diagnosetool.”

EDGe

AutoNiveau verzorgt de helpdesk voor EDGe Mobility-gecertificeerde autobedrijven. EDGe Mobility is Experts in elektrisch rijden en aangesloten bedrijven zijn bekende Tesla-specialisten. Ruud Beukers, directeur EDGe Mobility: “Ik heb zeker verheugd gereageerd op het bericht dat we partners nu kunnen ondersteunen met de Tesla-tool. Nu kunnen Tesla-rijders veilig en vertrouwd bij ruim 50 EDGe Mobility-partners door het hele land hun auto voor onderhoud en reparatie brengen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *