Autoservice Zwart bij PCA Merkspecialisten

Autoservice Zwart is, nu de verbouwing voor het grootste deel achter de rug is, officieel toegetreden tot de vereniging PCA Merkspecialisten.

Eigenaar Patrick Zwart spreekt van “een logische stap om onze klanten nog meer te kunnen bieden.” Het familiebedrijf startte jaren geleden met Citroën. Onlangs is de wachtruimte verbouwd, met onder meer een werkplek met wifi en nieuw sanitair. Door de aankoop van het naastgelegen pand begint binnenkort de uitbreiding van de showroom.

Technische kennis

“Deel uitmaken van de PCA Merkspecialisten betekent voor onze klanten altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen”, zegt Zwart. Behalve op Peugeot en Citroën is het bedrijf ook ingericht op andere merken, zowel particulier als zakelijk. Onderdeel van de PCA-huisregels is dat deelnemers moeten voldoen aan de vastgelegde bedrijfsvoering en -uitstraling, klantbehandeling en de technische kennis.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †