Continental lanceert servicetool TPMS

Continental/VDO brengt met de TPMS Go een universele servicetool voor TPMS op de markt. Met dit handheld apparaat kunnen werkplaatsen alle gangbare universele sensoren voor auto’s programmeren. Ook kan vrijwel elke TPMS-sensor ermee uitgelezen worden.

tpmsDe TPMS Go kan diverse data weergeven, zoals het ID van de TPMS-sensor, de batterijstatus, luchttemperatuur van de band en de bandenspanning. Werkplaatsen die al een TPMS-diagnose-instrument gebruiken, zoals de TPMS Pro, zullen in TPMS Go nog steeds voordelen ervaren. Waar TPMS Pro enkele extra opties biedt, zoals het leren van sensoren via de OBD II-interface, is TPMS Go bijzonder praktisch en ideaal als tweede diagnose-instrument, bijvoorbeeld voor een snelle controle tijdens de ontvangst van het voertuig, of als het grotere TPMS-instrument voor een ander voertuig wordt gebruikt.

Updates

De TPMS Go heeft een uitgebreide, ingebouwde database. Deze omvat alle OE-sensoren wereldwijd en de meest voorkomende universele sensoren. TPMS Go blijft continu up-to-date. Het apparaat ontvangt maandelijkse updates voor de database. Gebruikers kunnen de updates via de computer op het apparaat zetten. Werkplaatsen krijgen bij de aanschaf een tweejarige licentie voor updates voor alle gangbare en programmeerbare merken sensoren.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters