Ed Roos versterkt verkoopteam RBI Houten

De vestiging van Reedijk Banden Import in Houten heeft zijn verkoopteam versterkt met de komst van Ed Roos, geen onbekende in de automotive. Vestigingsleider Michel Lichtendahl: “Hij heeft jarenlange ervaring in de autobanden en is een volwaardig gesprekspartner voor onze relaties.”

Ed Roos: “Naast het leveren van de juiste banden, bieden wij brede ondersteuning op het gebied van logistieke oplossingen, e-business en marketing. Wij zien ons als partners van onze relaties. Wij helpen hen graag in het vergroten van hun business. Samen streven we naar groei.”

RBI Houten

RBI Houten richt zich met name op de verkoop in Noord- en Midden-Nederland. De voorraad telt circa 16.000 banden en bevat een breed assortiment van A-merk tot budgetmerk, aangevuld met een grote voorraad exclusieve merken, waaronder Maxxis, General Tire en budgetmerk Hifly. De voorraad wordt dagelijks aangevuld vanuit het centrale distributiecentrum. De vestiging in Houten heeft meerdere bezorgroutes in de directe omgeving en biedt 24 uurs-leveringen vanuit het centrale distributiecentrum. Daarnaast kunnen bestelde banden direct worden afgehaald.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *