Edwin de Ridder salesmanager Tenneco Benelux

Tenneco heeft Edwin de Ridder, sales manager Nederland, benoemd tot sales manager Benelux. De Ridder werkt sinds 2012 voor de Tenneco-organisatie.

edwin-de-ridderZijn aanstelling maakt deel uit van een reeks personele veranderingen binnen de Europese aftermarketorganisatie van de onderdelenfabrikant. Samen met Werner Gerwin (country manager Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland – DACH) rapporteert De Ridder aan Filip Vranckx. Deze is benoemd tot country sales manager Benelux & DACH regio).

Marktpositie

Verder schuift Fabio Fazio (verkoopdirecteur  Zuid-Europa) door naar een hogere trede: hij gaat het EMEA-verkoopteam leiden (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Fazio opereert onder de Nederlander Maurits Binnendijk, die binnen Tenneco vice president en algemeen directeur is van EMEA Aftermarket. De reeks aanstellingen moeten de “marktpositie, dienstverlening aan onze klanten en toekomstige groei versterken”, meldt de onderneming, bekend door zijn merken Monroe en Walker. Per 1 mei jl. werd Peter van Brussel aangesteld als senior productmanagement manager EMEA.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †