Elf nieuwe vestigingen Eurorepar Car Service

De Nederlandse tak van Eurorepar Car Service is in twee maanden tijd gegroeid met elf vestigingen. Het aantal bedraagt nu 55. Manager Harm Nieboer verwacht dat de groei doorzet. “We streven naar een landelijk dekkend netwerk eind dit jaar.”

Bij de universele garageformule van de PSA Groupe hebben zich de volgende bedrijven aangesloten: Cats (Witmarsum), Henri & Herman (Bilthoven), Van Voorden (Almere), DAB (Drogeham), Kooiman (Oud Beijerland), Hans Huijbers (Bemmel), Deinum (Franeker), Haaima (Wirdum), Bastians (Steenbergen en Bergen op Zoom), De Vos – (Enspijk).

Eigen onderdelengamma

Op dit moment zijn er ruim 3500 vestigingen van Eurorepar Car Service in Europa. Uniek binnen de formule vindt Eurorepar het eigen onderdelengamma. Een complete onderdelenlijn voor alle merken, met ‘de beste verhouding tussen kwaliteit, prijs en prestaties’. Inbegrepen is een garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeid.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †