Eshuis Auto in Holten bij PCA Merkspecialist

Eshuis Auto uit Holten verhuist begin deze maand naar een pand in het nabijgelegen Lettele. Eigenaren Gerben Berghegen en Ramon Eshuis beginnen er bovendien als PCA Merkspecialist.

Het bij Bovag aangesloten onafhankelijk autobedrijf was al actief met de merken Peugeot en Citroën. Dat accent wordt nu versterkt door aan te sluiten bij de PCA-formule. Overigens behoren ook onderhoud en reparatie aan andere merken tot de dienstverlening.

Ramon Eshuis (rechts op de foto): “We hebben in Holten met ons autobedrijf een enorme groei doorgemaakt. Per jaar verkopen we ruim vierhonderd auto’s. In Holten hielden we ons alleen bezig met verkoop: reparatie en onderhoud besteedden we uit. Met deze overname kunnen we nu zelf de combinatie aanbieden.” Op de nieuwe locatie wordt het voertuigaanbod groter dan voorheen. Gemiddeld zullen er zo’n zestig op voorraad staan. Behalve personenauto’s omvat het gamma van Eshuis Auto ook personenbusjes.

PCA Merkspecialist

De formule PCA Merkspecialist bundelt in verenigingsverband een reeks Peugeot- en Citroën-experts. Vastgelegd in dit verband zijn de bedrijfsvoering (Bovag-lid) en bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling c.q. klantenbegeleiding en het kennisniveau van de monteurs.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.