Euromaster breidt wagenpark uit

Euromaster gaat zijn wagenpark dit jaar uitbreiden met 57 mobiele servicevoertuigen, bestaande uit bestelwagens voor pechservice aan personenvoertuigen en mobiele werkplaatsen voor grotere voertuigen.

Salesmanager Ewoud Postma: “Met de uitbreiding van onze mobiele service kunnen we méér klanten sneller en beter van dienst zijn. We merken dat onze klanten een vast aanspreekpunt, dat hen uit de brand helpt bij een pechgeval, waarderen. De voertuigen die we inzetten, zijn voorzien van de modernste apparatuur om banden of complete wielen op een professionele, veilige manier te vervangen.”

Pechservice

De afgelopen maanden zijn al twintig nieuwe Volkswagen Crafters, zestien Peugeot Boxers en één Mercedes Sprinter afgeleverd. [responsive-video identifier=”ewl4dSkBs_Y”] De bestelwagens die Euromaster inzet voor zijn pechservice zijn ingericht door Van De Zaag en voorzien van Euromaster belettering, volgens de voorschriften van Rijkswaterstaat om langs de weg te mogen werken, en een nieuwe of reviseerde compressor van Creemers.  

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters