Eurorepar Car Service plus elf

Elf autobedrijven hebben zich in het eerste kwartaal van 2021 aangesloten bij Eurorepar Car Service, de universele garageformule van de PSA Groep.

Bij de elf nieuwe vestigingen gaat het om de volgende bedrijven: Ruesink in Zutphen, Opel Centrale in Sliedrecht en Papendrecht, Civer in Voorschoten, Thalen in Beilen, Auto Palace in Meppel, Deventer en Zwolle, Auto Versteeg Buurman in Woudenberg, Van der Burg in Zoetermeer, Van Beek in Breda.

Multimerk

“We zijn verheugd met de nog steeds groeiende belangstelling voor onze formule. Steeds meer bedrijven zien namelijk de voordelen van onze multimerkenconcept”, aldus Harm Nieboer, formulemanager Eurorepar Car Service. “De formule zal de komende maanden met diverse concepten worden uitgebreid waardoor onze leden de markt nog beter kunnen bewerken.”

Met de elf nieuwe deelnemers komt het totaal op 111 vestigingen in Nederland. Er zijn ruim 3600 vestigingen in Europa. Onderdeel van de formule is het eigen Eurorepar-onderdelengamma voor alle merken, met een garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeid.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *