Geen Auto Prof in 2021

De vakbeurs Auto Prof, die gepland stond voor 9, 10 en 11 februari 2021 in Gorinchem, wordt verplaatst naar 8, 9 en 10 februari 2022.

Dat meldt beursorganisator Easyfairs op de Auto Prof-website. De Covid-19-pandemie is de reden om de vakbeurs begin 2021 niet door te laten gaan. “We verwachten dat er in het nieuwe jaar weer beurzen mogen plaatsvinden, maar tegelijkertijd verwachten wij ook dat de maatregelen die gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen voorlopig nog van kracht blijven”, aldus Bianca van Grinsven namens beursorganisator Easyfairs.

Voorjaar

Deze maatregelen geven de beursorganisatie te veel zorgen over de komst van bezoekers en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers. “Het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode ook duidelijk veranderd. We luisteren naar onze exposanten en hebben besloten deze editie van Auto Prof te verplaatsen. Tot voor kort waren er twee edities Auto Prof per jaar. Op verzoek van de branche is dit teruggebracht naar één editie per jaar. We hebben nu de beurs verplaatst naar volgend jaar februari, omdat de beurs ten behoeve van de markt in het voorjaar het beste tot zijn recht komt”, aldus Bianca van Grinsven.

In 2019 besloot Easyfairs de najaarseditie van Auto Prof in Hardenberg voortaan van de kalender te schrappen. In 2018, het laatste jaar waarin de Hardenberg-editie plaatsvond, werd de vakbeurs nog door geen zesduizend vakbroeders bezocht.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *