Van Gils koopt Jos Dekkers Autobanden

Premio Taks van Gils uit Oosterhout is de nieuwe eigenaar van Jos Dekkers Autobanden. Na bijna 27 jaar hebben Jos en Elly Dekkers besloten hun bedrijf in Sprang-Capelle over te dragen.

jos-dekker-autobandenDe naam blijft ongewijzigd, wel treedt het bedrijf toe tot het GDRP-netwerk onder het Uw Bandenspecialist-label. De vijf medewerkers komen in dienst bij Premio Taks van Gils, dat eigendom is van Erik Reniers. Jos Dekkers blijft het komende overgangsjaar nog aanwezig om operationeel mee te helpen. Taks van Gils Bandenservice ging in 2011 van start en heeft zich aangesloten bij Premio, een internationale formule voor banden- en autoservice. Samen met de formule Uw Bandenspecialist, is zij onderdeel van GDRP (Goodyear Dunlop Retail Partners).  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar