Van Harten bij werkplaatsformule Carxpert

Garagebedrijf Van Harten uit Krimpen aan De Lek heeft zich per 1 januari jl. aangesloten bij de werkplaatsformule Carxpert. De routing verliep via Groupauto-grossier Jatech Automaterialen uit Krimpen aan den IJssel.

van-harten-carxpertEigenaar Wouter van Harten stapt in gezien de technische trainingen om up-to-date blijven. “Daarnaast kan ik via Carxpert de klanten voorzien van gratis 24/7 pechservice door heel Europa. Behalve alle marketingmaterialen en de website biedt ook de app toegevoegde waarde.”

Werkplaatsconcept

Van Harten begon zijn bedrijf vier jaar geleden en werkt samen met een zzp’er. Hij was voorheen in loondienst bij verschillende merkdealers en een garage met een ander werkplaatsconcept. Er zijn inmiddels ruim 6.370 universele autobedrijven in Europa die deelnemen aan de formule Carxpert.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †