Jos van der Voort in salesteam EPS Automotive

EPS Automotive heeft met ingang van 1 november haar salesteam uitgebreid met Jos van der Voort. In de rol van Business Development Manager gaat hij zich richten op nieuwe omzet en het uitbreiden van samenwerkingen met bestaande relaties.

Van der Voort werkt sinds 35 jaar in de automotive sector. Zo was hij negentien jaar accountmanager bij Doyen Auto. De afgelopen twee jaar zette hij als Regional Business Manager een Nederlands distributienetwerk op voor acculeverancier Platinum. Met zijn komst wil de EPS-leiding – Marcel en Jeroen Blankestijn – “de volgende stap zetten in de verdere ontwikkeling van EPS Automotive en NL Autoparts.”

EPS Automotive profileert zich als een onafhankelijk leverancier van automaterialen en truckonderdelen. Klanten zijn onder meer grossiers, merkspecialisten, truckdealers, truck- en trailerreparatiebedrijven, grossiers en producenten van truckonderdelen. In de afgelopen vier jaar heeft EPS Automotive zich naar eigen zeggen ontwikkeld van een remmenspecialist tot een totaalleverancier.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.