Klant vindt Kwikfit Oss ‘beste’ vestiging

Kwikfit Oss was volgens klanten in 2017 de beste vestiging van de formule in ons land. Ze geven gemiddeld een 9 als het gaat om hun tevredenheid.

Op de tweede plek staat net als vorig jaar Nijmegen, gevolgd door Bussum. Het jaarlijkse onderzoek is gehouden onder ruim negentigduizend klanten van 174 Kwikfit-vestigingen. Een bezoek wordt gemiddeld met een 8,5 beoordeeld.

Wachttijd

Het landelijke gemiddelde klantcijfer stijgt volgens de keten elk jaar consequent met een tiende punt: van een 8 in 2012 naar een 8,5 in 2017. Met het oog op de interne verkiezing wordt bezoekers gevraagd over onder meer klantvriendelijkheid, wachttijd, kwaliteit, prijs van de uitgevoerde werkzaamheden en of ze anderen een bezoek zouden aanbevelen. De prijs werd aan de filiaalmanager van Kwikfit Oss, Mohamed Bounessah uitgereikt door Peter Wierikx, verkoopdirecteur van Kwikfit.  

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †