KwikFit doet ook onderhoud e-bike to go

KwikFit breidt de samenwerking met e-bike to go uit naar onderhoud en reparatie. KwikFit startte vorig jaar met het uitgeven en innemen van e-bikes van e-bike to go en gaat voor deze elektrische fietsen nu ook het onderhoud en reparaties uitvoeren. Daarnaast worden er nog dit jaar zes nieuwe uitgiftepunten van e-bike to go bij KwikFit-filialen gerealiseerd. Het totaal komt daarmee op dertien uitgiftepunten.

“We zijn erg tevreden met de samenwerking met e-bike to go. Het is voor ons dan ook een logische stap om deze verder uit te breiden, zeker nu we ons bij KwikFit steeds meer richten op e-mobility. De samenwerking sluit goed aan bij de nieuwe e-bike service die we onlangs hebben geïntroduceerd, waarbij we elektrische fietsen van alle merken onderhouden en snel repareren”, aldus Pieter Bikker, directeur e-mobility bij KwikFit.

Kundig

Ook e-bike to go is enthousiast over het uitbreiden van de samenwerking. “Sinds het begin van onze samenwerking zijn wij als bedrijf flink gegroeid, en dat brengt altijd nieuwe uitdagingen met zich mee. Dankzij de centraal gelegen locaties van KwikFit kunnen we duurzaam vervoer makkelijk toegankelijk maken voor onze klanten. Daarnaast weten we dat het onderhoud van onze e-bikes in goede handen is bij de kundige monteurs van KwikFit, en blijft onze vloot in topconditie. Zo kunnen we onze klanten op grotere schaal dezelfde hoge service en kwaliteit leveren”, aldus Johan de Kool, ceo van e-bike to go.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.