Nieuwe locatiestructuur Century Autogroep

Century Autogroep kondigt een grote verhuisoperatie aan, per 1 jul. De wijzigingen creëren volgens het bedrijf meer flexibiliteit voor de klant in de werkplaatsplanning.

Afgelopen jaar heeft de onderneming geïnvesteerd in haar (service)vestigingen. Als gevolg daarvan gaan Service en onderhoud in Sappemeer, Stadskanaal en Winsum per komende maand over naar Emmen, Assen en Groningen. De verkoopactiviteiten in Hoogeveen worden verdeeld over Emmen, Assen en Groningen. De Schadenet-vestiging in Emmer-Compascuum wordt in zijn geheel ondergebracht in de locatie Emmen. Het Bedrijfswagen Modificatie Centrum blijft gevestigd op de locatie in Sappemeer. Sappemeer blijft wel open voor de modificatie van bedrijfswagens. De locaties in Stadskanaal en Winsum sluiten de deur.

Daarnaast is afgelopen jaar door Century Autogroep geïnvesteerd in laadinfrastructuur. Onlangs is een zonnepanelenpark gerealiseerd op de campus te Groningen; volgens het management zullen meer vestigingen volgen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.