Nieuwe producten Jifeline op Autoprof

Jifeline, ontwikkelaar van diagnose op afstand, komt met twee nieuwe producten naar de beurs Autoprof Gorinchem, die volgende week dinsdag begint (11 t/m 13 februari 2020).

Op de stand kunnen beursbezoekers kennismaken met de J-ReX en met de vernieuwde internetapplicatie voor aanvraag van remote-diagnosediensten.

De J-ReX is een diagnose-op-afstand-interface. Hij kan direct via het WiFi-netwerk of bedraad internet van de werkplaats verbinding maken met het service center van Jifeline. Een Android apparaat is met de nieuwe J-ReX niet meer noodzakelijk. De autotechnicus in het auto- of schadeherstelbedrijf kan eenvoudig via de nieuwe internetapplicatie een dienst of service bij Jifeline aanvragen.

Femke van Wanrooij, projectmanager bij Jifeline: “Normaliter presenteren we onze nieuwe producten op Automechanika Frankfurt. Om Nederlandse autotechnici de gelegenheid te geven om te zien en ervaren waar we mee bezig zijn, hebben we gewerkt aan deze beurspresentatie.” Ter plekke worden live demonstraties gegeven. J-ReX is leverbaar vanaf maart 2020. De vernieuwde internetapplicatie voor het aanvragen van services en diensten is per direct beschikbaar. Android app gebruikers kunnen hun app via de Google Play Store bijwerken naar de meest recente versie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *