Plan-IT gecertificeerd voor koppelen Mercedes

Als eerste partij in de Benelux is de Nederlandse automotive dienstverlener Plan-IT officieel door Daimler AG gecertificeerd om te koppelen met de systemen van Daimler/Mercedes-Benz.

De naadloze verbinding met het door Daimler AG Systems ontwikkelde Online Appointment Booking moet voor de berijder het plannen van een afspraak nog efficiënter maken. Plan-IT werkt al samen met alle dealermanagementsystemen op de Nederlandse markt. Ook andere samenwerkingen zijn opgestart, om de merkdealer het plannen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Na een maandenlang traject voor goedkeuring hoort daar nu ook Daimler/Mercedes-Benz bij.

Zakelijke band

Concreet betekent dit volgens accountmanager Leon Wonnink “dat we officieel met alle Daimler/Mercedes-Benz dealers een zakelijke band mogen opbouwen. We zijn geautoriseerd om met Plan-IT te communiceren met hun systeem, zodat werkplaatsafspraken nog efficiënter gepland kunnen worden.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †