Profile-ondernemer Willems in RvC

De Raad van Commissarissen van Profile International heeft een nieuw lid: Marcel Willems. Hij volgt Frans van der Kolk op, die na twaalf jaar afscheid neemt als lid van de RvC.

De 49-jarige Marcel Willems is mede-aandeelhouder van Profile International en sinds augustus 1989 ondernemer van Profile Car & Tyreservice Willems in Amsterdam. De vijfkoppige RvC van Profile International bestaat verder uit Job van der Have (voorzitter), Lex Beins, Robert Sinke en Profile-ondernemer Arian Nout.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †