Sander Blonk wordt conceptmanager Hella

Op 1 juli 2018 is Sander Blonk gestart als conceptmanager bij Hella. Hij is in die functie verantwoordelijk voor de inhoud en de uitvoering van het Hella Service Partner-concept en het aanspreekpunt voor het autobedrijf en de groothandel.

sander-blonkHella Service Partner is in 2002 in de Benelux gelanceerd. Op dit moment hebben in Nederland en België circa driehonderd garagebedrijven zich daarbij aangesloten.

Sales

Sander Blonk heeft in het verleden verschillende salesfuncties bekleed. Een blik op zijn Linkedin-profiel leert dat hij in november 1994 begon in de automotive als accountmanager bij Buren Hallum. Daarna werkte hij nog voor Magneti Marelli en DGA. In 2012 verliet hij de automotive. Sander Blonk: “Ik ben er even tussenuit geweest, maar ben er weer helemaal klaar voor om deze uitdaging bij deze mooie organisatie aan te gaan. Mijn doel is om het concept te optimaliseren en uit te breiden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters