TecAlliance ziet kwaliteit data toenemen

TecAlliance laat weten dat het aantal zogenoemde premier data suppliers van zijn TecDoc-catalogus is gestegen tot 165. Het kwaliteitskenmerk voor toeleveranciers is in de zomer van 2021 door TecAlliance geïntroduceerd.

Andreas Assmann, directeur bij TecAlliance: “We zijn erg blij dat het percentage premier data suppliers in slechts drie maanden tijd met 63 procent is gestegen. Dit betekent dat onze maatregelen om de kwaliteit van de data te verbeteren effect hebben. We komen dichter bij ons doel: samen met onze branchepartners de catalogussystemen in de onafhankelijke automotive aftermarket steeds betrouwbaarder maken, waardoor de klanttevredenheid toeneemt. Met nauwkeurige en volledige productinformatie kan de gebruiker snel het juiste vervangende onderdeel vinden. Dit leidt tot meer omzet en minder retouren.”

TecAlliance beoordeelt zijn leveranciers elk kwartaal op hun data en helpt hen daarbij om de status van premier data supplier te bereiken.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3165 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *