Twee nieuwe Checkstar-bedrijven

De garageformule Checkstar meldt twee nieuw aangesloten autobedrijven. Het gaat om Autobedrijf Teger in Ruurlo en Autobedrijf Jonkers en Dolfsma in Ruinerwold.

Checkstar is de garageformule van onderdelenleverancier Magneti Marelli, huisleverancier van Fiat, Lancia en Alfa Romeo. Het zijn dan ook vooral in Italiaanse merken gespecialiseerde autobedrijven die zich bij Checkstar aansluiten. Met de twee nieuwe bedrijven telt het Checkstar-netwerk nu 45 bedrijven.

Fiat-dealer

Autobedrijf Teger is een voormalig Fiat-dealer. Teger is voornamelijk actief met de verkoop van nieuwe en tweedehands auto’s. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor onderhoud en reparaties aan alle merken. Autobedrijf Jonkers en Dolfsma in Ruinerwold is eveneens een universeel garagebedrijf. Het bedrijf richt zich vooral op de verkoop van jonge occasions en heeft een voorliefde voor Alfa Romeo. Foto Facebook.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters