Vernieuwde ADAS-tool Hella op Autotechnica

Op de Autotechnica-vakbeurs in Brussel toont Hella de CSC Second Edition. Deze ADAS-toool voor camera- en sensorkalibratie heeft een aantal belangrijke wijzigingen ondergaan.

Zo is het apparaat nu ook geschikt om te combineren met een wieluitlijnsysteem. Dat zorgt volgens Hella voor een duurzame inzetbaarheid en een korte terugverdientijd.

Stand

Op de stand toont de fabrikant behalve de nieuwe tool ook een groot deel van zijn overige assortiment: van gloeilampen tot waarschuwingsverlichting, van sensoren tot starters & alternatoren. Maar ook OE-verlichtingstechnologie, remblokken, diagnose oplossingen en test- en afstelgereedschap.

Hella heeft verder de nodige beursacties. Zo kunnen bezoekers de aanschaf van een diagnoseapparaat terugverdienen, of een Smartwatch bekomen.

Innovaties

Autotechnica vindt dit jaar plaats van 29 maart tot en met 1 april Brussels Expo. Vier dagen lang kunnen bezoekers alle innovaties voor automotive & aftersales ontdekken tijdens deze grootste branchebeurs in de Benelux. Een must voor alle autoprofessionals.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2802 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *