Volop banden in Aftersales Magazine

Banden zijn het thema van het jongste nummer van Aftersales Magazine. Daarin onder meer een uitgebreid interview met bestuursvoorzitter Kees van Oostenrijk, die terugkijkt op vijftien jaar Recybem, de organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor de inzameling van personenautobanden. “Er waren excessen, maar die zijn helemaal verdwenen.”

Verder ziet algemeen secretaris van Vaco Tim van der Rijken aanzienlijke kansen voor bandenspecialisten bij het aanbieden van aanvullende aftersalesactiviteiten. En het belang van bandenservice voor de werkplaatsomzet blijkt mooi uit een analyse van de werkplaatsfacturen van de bijna achthonderd bij WESP aangesloten autobedrijven.

Dealer Day

Behalve voor banden is er in het nummer ook ruime aandacht voor Dealer Day, het internationale dealercongres dat onlangs in Verona werd gehouden. We bespreken de presentatie van het rapport Mobility 2030 door Autoscout 24, we blikken terug op de videopresentatie van president Luca de Meo van Seat (“Wat betreft innovaties als het ging om nieuwe mobiliteit en retailconcepten bleven we flink achter”), en we staan stil bij de onzekerheden die veel dealers wereldwijd momenteel parten spelen.

Vaste rubrieken

Daarnaast vindt u in Aftersales Magazine nummer 6 uiteraard de vertrouwde rubrieken als Blik op de branche, Werkplaatspraktijk (met een reportage over Kees van Gent Banden-Wielen uit Wijchen), de column van Barry Hegeman en Buiten kantooruren, waarin Wendy Thijssen vertelt hoe zijn jongensdroom om beroepsvlieger te worden bij de luchtmacht jaren later toch nog enigszins werkelijkheid werd. Aftersales Magazine nummer 6 verschijnt vrijdag 14 juni, maar zal door een vertraging bij de verspreiding bij sommige lezers pas op dinsdag 18 juni bezorgd worden. Alvast veel leesplezier!

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters