Vrooam blij verrast met wegdekaandeel

In de analyse van het wegdekaandeel door KwikFit staan Viking (negende) en Landsail (tiende) gezamenlijk in de top tien van meest voorkomende merken. Grossiersvereniging Vrooam is blij verrast met deze notering.

“Wij, de dertig samenwerkende Vrooam-grossiers, zijn blij verrast. Al een aantal jaren zetten wij en onze klanten – veelal het universele autobedrijf – ons in voor de beide bandenmerken. Niet in de laatste plaats het door ons exclusief vertegenwoordigde bandenmerk Landsail”, stelt Michel Chaudron, bestuurslid van Vrooam en eigenaar van automaterialengrossier Leo de Groot Partscenter XL.

Zesde

De vreugde mag nog groter zijn, te bedenken dat Landsail in het wegdekaandeel vierseizoenenbanden zelfs een zesde plaats bezet. “Landsail heeft een zeer compleet en kwalitatief hoogstaand leveringsprogramma zomer-, winter- en all season-banden, dat competitief is geprijsd, zowel richting autobedrijf als consument. Dat onze inspanningen worden beloond, heeft te maken met het vertrouwen dat autobedrijf en consument in Landsail hebben. En uiteraard in het feit dat Landsail bij de klanten de verwachtingen ten aanzien van de prestaties in de dagelijkse praktijk heeft waargemaakt. Het motiveert ons om er het komende jaar nog eens een schepje bovenop te doen.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1691 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *