Wittenberg Utrecht: beste technicus Hyundai

Chef werkplaats Mitch van Ede heeft namens Wittenberg Utrecht de nationale editie van Hyundai’s Skill Olympics gewonnen. Daarmee geldt hij de komende twee jaar als de beste monteur van het merk.

De titel betekent daarnaast dat Van Ede in oktober, namens zijn werkgever, Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens de mondiale finale in Seoul.

De nationale finale vond plaats bij Innovam in Nieuwegein. Tweede werd daar Richard Remmerswaal (Van der Linden Groep Waddinxveen). Hij gaat meedoen aan de European Skill Olympics 2020 in Duitsland. Gedeeld derde werden (in willekeurige volgorde): Chris Löwik (Autogroep Twente, Almelo), Hendri Vlieger (AutoPalace Zwolle), Math Wijnhoven (Oostendorp Hyundai Venray) en Janus Vriends (Hyundai Van Riel).

Tijdens de tweejaarlijkse Skill Olympics moeten de kandidaten verschillende storingen op het spoor komen en snel weten op te lossen. Er treden per land afvaardigingen van diverse dealers aan. Wittenberg Utrecht laat weten “apetrots” te zijn dat het de nationale nummer 1 op de loonlijst heeft staan. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *