Zeven nieuwe leden voor CarProf

Recent zijn zeven nieuwe leden toegetreden tot CarProf. Onder hen Valentijn Zaltbommel, halve finalist van de verkiezing Bovag Autobedrijf van het Jaar 2019/2020.

De overige zes nieuwe leden zijn: CarProf Huls Breedenbroek, CarProf Van Katwijk Volkel, CarProf Auto Nijman Borculo, CarProf AutoJorg Veghel, CarProf Laurijssen Baarle-Nassau en CarProf Vermeulen Molenschot. Het netwerk van CarProf bestaat uit universele en/of merkgebonden autobedrijven in het hogere segment. Kwaliteit gaat hier boven kwantiteit, zegt formulemanager Harold van Gestel: “Autobedrijven in het hogere segment zijn bedrijven die goed aansluiten bij ons profiel. Zij zijn vaak erkend reparateur van een bepaald merk of een bestaand universeel autobedrijf. Bij CarProf vinden ze een krachtige formule, met een kwalitatieve service en een hoogstaand netwerk.” Autobedrijven die overstappen van merkdealer naar universeel kunnen die transitie volgens Van Gestel soepel maken met CarProf. “Bij ons kunnen zij al tijdens hun dealerschap andere merken de werkplaats binnenhalen.”

Autobedrijf 2019/2020

CarProf Valentijn in Zaltbommel (foto) is één van de tien halve finalisten van de verkiezing Bovag Autobedrijf van het Jaar 2019/2020. “Wij hebben voor CarProf gekozen om nog meer professionaliteit in huis te halen”, zegt eigenaar Adrie Valentijn. “Daarnaast maakt de samenwerking met PartsPoint het voor mij mogelijk om de komende jaren mijn bedrijf uit te bouwen en nog succesvoller te maken.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †