bekeken: 1840 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 52 votes, average: 3,50 out of 5
(3,50)
(Inloggen is vereist)

Wijmar Automaterialen bij API-netwerk

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 oktober 2018, 14:30

Leestijd: < 1 minuut

Joris Leurs (35) heeft Wijmar Automaterialen in Enkhuizen overgenomen en is daarmee sinds kort zelfstandig ondernemer. Hij is tevens lid geworden van het API-netwerk.

“De kans om Wijmar over te nemen paste bij mijn ambities”, zegt Leurs. “Met persoonlijke aandacht voor klanten, een verhoogde servicegraad en een frisse wind in de bedrijfsvoering en uitstraling ga ik met mijn team van dit bedrijf een succes maken.” In dat kader wisselde hij van leverancier (eerst Group Auto).

Leurs heeft drie man in dienst en werkte tot voor kort als accountmanager/auto-inspecteur bij Autoveiling Nederland. Eerder was hij in dienst van Hofland Automaterialen en Rijsbergen. “Ik miste dit deel van de branche. Met API heb ik bovendien de mogelijkheid mijzelf te onderscheiden in de lokale markt.” Ook prijst hij de ondersteuning op het gebied van commercie, IT en operationeel, alsmede het garageconcept Requal.

Persoonlijke band

Het API-netwerk positioneert zich in de markt als een partij die naast een zakelijke verbinding ook een sterke persoonlijke band tussen de leden onderling koestert. Kees Willemsen (links op de foto), Sales & Marketing Manager Doyen Auto Nederland: “Wij zijn er uiteraard trots op dat Joris er voor gekozen heeft met ons team, onze concepten de uitdaging aan te gaan Wijmar Automaterialen succesvol te maken.”

Tags: , , , ,

‘Moreel debat nodig over…Jos Dekkers Autobanden wordt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties