bekeken: 2915 x
Waardeer dit artikel:
401 votes, average: 2,54 out of 5401 votes, average: 2,54 out of 5401 votes, average: 2,54 out of 5401 votes, average: 2,54 out of 5401 votes, average: 2,54 out of 5
(2,54)
(Inloggen is vereist)

Wittebrug biedt auto’s aan op eigen online veiling

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 mei 2015, 11:36

Leestijd: < 1 minuut

Wittebrug Autogroep gaat wekelijks alle handelsauto’s aanbieden in een eigen veiling bij FleetSelect. Het aanbod in deze veiling bestaat uit verse inruilauto’s van zowel de Wittebrug- als de DAVO Autogroep. De eerste ‘Wittebrug Autogroep Veiling’ is maandag 1 juni om 11:30 uur.

Zowel Wittebrug Autogroep als DAVO Autogroep maken onderdeel uit van de Riva Holding. Eind vorig jaar berichtte het bedrijf al haar occasionbeleid aan te scherpen met de oprichting van een nieuwe divisie Centraal Occasion Management. Inmiddels worden de auto’s met succes verkocht in de open veilingen van FleetSelect.

Een eigen online veiling waarin de inruilauto’s van Wittebrug en DAVO worden aangeboden, is dan ook een logische vervolgstap volgens Centraal Occasion Manager Edwin Lelieveld. “De auto’s worden herkenbaar aangeboden aan het grote kopersnetwerk van FleetSelect. Doel is om hen een aantrekkelijke veiling te bieden met een gevarieerd aanbod aan inruilauto’s.”

Tags: , , , ,

Lamborghini komt met SUVZelfrijdende auto halveert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties