bekeken: 1139 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Wittenberg Utrecht: beste technicus Hyundai

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 juli 2019, 15:23

Leestijd: < 1 minuut

Chef werkplaats Mitch van Ede heeft namens Wittenberg Utrecht de nationale editie van Hyundai’s Skill Olympics gewonnen. Daarmee geldt hij de komende twee jaar als de beste monteur van het merk.

De titel betekent daarnaast dat Van Ede in oktober, namens zijn werkgever, Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens de mondiale finale in Seoul.

De nationale finale vond plaats bij Innovam in Nieuwegein. Tweede werd daar Richard Remmerswaal (Van der Linden Groep Waddinxveen). Hij gaat meedoen aan de European Skill Olympics 2020 in Duitsland. Gedeeld derde werden (in willekeurige volgorde): Chris Löwik (Autogroep Twente, Almelo), Hendri Vlieger (AutoPalace Zwolle), Math Wijnhoven (Oostendorp Hyundai Venray) en Janus Vriends (Hyundai Van Riel).

Tijdens de tweejaarlijkse Skill Olympics moeten de kandidaten verschillende storingen op het spoor komen en snel weten op te lossen. Er treden per land afvaardigingen van diverse dealers aan. Wittenberg Utrecht laat weten “apetrots” te zijn dat het de nationale nummer 1 op de loonlijst heeft staan. 

Tags: , ,

Fastned rapporteert plussen en…ADAS gaat verzekeringspremie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties