fbpx
bekeken: 2332 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

WM Utrecht feestelijk geopend

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 11 juni 2018, 08:07

Leestijd: < 1 minuut

Vrijdag 8 juni gingen de deuren van de nieuwe WM-vestiging in Utrecht open. Vestigingsmanager John Reindertsen (foto) ontving er in totaal zo’n tweehonderd genodigden, vooral van universele autobedrijven uit de regio, die voorafgaand aan de opening al een WM-slagroomtaart bezorgd hadden gekregen.

De helft van de ongeveer tweehonderd bezoekers waren volgens Reindertsen nieuwe klanten. Zij konden zich ervan overtuigen dat het met de beschikbaarheid van onderdelen wel goed zit. De megavestiging heeft een capaciteit van 65.000 onderdeelnummers. 40.000 daarvan liggen al op voorraad. De overige 25.000 worden bepaald naar de behoefte van de klant.

WMkat

Tijdens de opening is er veel aandacht voor WMkat, de online catalogus, en het bijbehorende bestelsysteem. Uiteraard konden de aanwezigen naderkennis maken met de medewerkers van WM.

Hoofdkantoor

Begin volgend jaar volgt overigens nog een grote officiële opening. Dan wordt ook het tienjarig bestaan van WM in Nederland gevierd. Het hoofdkantoor van WM Automaterialen, dat nu in Lochem is gevestigd, zal dan de bovenverdieping van het pand in Utrecht gaan betrekken.

Tags: , , , , ,

LKQ neemt aandeel in…Leaseplan wordt leasepartner…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties