fbpx
bekeken: 947 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

WorkShop Support van Mivar naar GMTO

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 2 maart 2020, 16:46

Leestijd: < 1 minuut

Mivar draagt per 1 maart jl. zijn afdeling WorkShop Support over aan GMTO. Volgens managing director Maarten Slagtveld past het bedrijfsonderdeel niet meer binnen de organisatie en “het pad dat wij nu bewandelen.”

Mivar Group verzorgt apparatuur- en voertuigtechnische ondersteuning voor de werkplaats. Sinds de overname door Cartalk International (maart 2019) is het bedrijf zich gaan specialiseren als data- en softwareleverancier. In het verleden was de onderneming actief op meerder fronten. Dat heeft volgens het management geleid tot ontbreken van focus.

Onderscheiden

“Terug naar de core, doen waar we écht goed in zijn en ons in kunnen onderscheiden”, licht Slagtveld toe. “De keuzes die wij nu als organisatie maken, hebben allen betrekking op het verder uitbreiden van de software, applicaties en voertuigdatabase die in samenwerking met Cartalk International is ontwikkeld.” Het besluit om deze dienst over te dragen aan GMTO is volgens hem “zorgvuldig” geweest. “Het verwachtingspatroon van onze klanten en de kwaliteit die onze medewerkers elke dag leveren stonden daarin centraal. Dit kunnen wij in samenwerking met GMTO borgen.”

Diagnose

GMTO is sinds 1987 actief in de autobranche en begon in 1990 een informatiesysteem en helpdesk op het gebied van voertuigelektronica. GMTO ondersteunt de werkplaats bij alles wat met diagnose te maken heeft. Dat gebeurt met training en opleiding, maar ook op het gebied van equipment, diagnosesoftware, hybride & EV-oplossingen. Diagnosespecialisten op locatie, remote diagnose en Pass-Thru behoren eveneens tot de dienstverlening.

John Philips, directeur GMTO Alkmaar B.V., ziet de meerwaarde van de nieuwe medewerkers, locatie en klantgroepen. “Door onze krachten te bundelen en kennis samen te voegen, kunnen wij alle klantgroepen nog beter en sneller van dienst zijn op het gebied van 12 volt, 24 volt, schade, motorfiets en apparaat-technische support.” Vorige week werd bekend dat de ex-Mivar-werknemers Chris Kimman en Ronnie van Gellecom per 1 maart AA-Equipment overnemen.

Foto: de Mivar-vestiging in Andelst.

Tags: , ,

Josam en Car-O-Liner bij Peter…Column Adrie Valentijn:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties