fbpx
bekeken: 924 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Workshops carrosserie en lak Automechanika

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 15 augustus 2018, 10:29

Leestijd: < 1 minuut

Op de komende Automechanika Frankfurt staan vijftien gratis workshops op het programma. Tot de thema’s behoren onder meer carrosserie en lakken. Aanmelden voor de twee à drie uur durende sessies (voertaal: Engels of Duits) is verplicht.

Op de agenda voor de sector schadeherstel staan elf verschillende thema’s. De trainers slaan een brug tussen theorie en praktijk. Aandachtsgebieden zijn hier onder meer de intake van ongevalschade, calculatie van reparatiekosten, verbindingstechnieken, licht- en ADAS-kalibratie en elektronische foutdiagnose (Pass-Thru). Ook kunnen de deelnemers een gedetailleerd overzicht tegemoet zien van alle impact die schade heeft op het connected voertuig.

Hulp

Bij de uitvoering van het schadeprogramma krijgt organisator Messe Frankfurt hulp van Glasurit, BMW, Carbon, Car-o-Liner, Carsystem, DAT, Dekra, Mirka, Opel, Bosch, Toyota, Wieländer+Schill en branche-opleider Akademie des Deutschen Kraftfahrzeuggewerbes.

Ook andere thema’s die actueel zijn in de auto- en truckbranche komen aan bod, waaronder augmented reality, classic cars, truck competence, diagnosetechnieken en sociale media. Alle vijftien onderwerpen zijn op elke van de vijf beursdagen toegankelijk. Deelnemers krijgen na afloop een certificaat.

Tags: , , , , , , , , ,

Botsproef Adac kleintjes:…Vredestein start lijn…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties