bekeken: 947 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Wouter van Kesteren directeur viaBOVAG.nl

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 6 juli 2018, 13:51

Leestijd: < 1 minuut

Wouter van Kesteren wordt op 15 juli de nieuwe directeur van viaBovag.nl, het online mobiliteitsportaal van Bovag. Van Kesteren is nu nog werkzaam bij Bovemij, in de functie van adjunct-directeur commercie.

wouter-van-kesterenCoen Post, lid van de Raad van bestuur van Bovemij, is verheugd over de benoeming: “Wouter is een echte automotive man. Voordat hij acht jaar geleden bij Bovemij kwam, werkte hij voor de Telegraaf Media Groep waar hij in diverse managersfuncties nauw betrokken was bij de toenmalige occasionsite autotelegraaf.nl. En daarvoor runde hij zelf een autobedrijf. Wouter weet dan ook precies wat de branche nodig heeft. Hij kent de zakelijke wereld en de consumentenmarkt als geen ander en heeft ervaring in de offline én online wereld. Met zijn aanstekelijke enthousiasme is hij de juiste man op de juiste plek!”

Pijler

Zelf zegt Wouter van Kesteren (foto links) over zijn nieuwe job: “Het is mijn grote doel om van viaBovag.nl hét mobiliteitsplatform voor de Nederlandse consument te maken. Ik denk dat mijn ervaring met portals, mijn kennis van de branche en mijn plezier om goede teams te smeden daarbij zullen helpen. Bovag en Bovemij willen ondernemers in de branche helpen succesvol te ondernemen en zelf de regie te nemen. ViaBovag.nl is daar een belangrijke pijler in. Ik ben trots hier een stevige bijdrage aan te mogen leveren.”

Duo

robert-molenkampWouter van Kesteren werkt bij viaBovag.nl nauw samen met Robert Molenkamp (foto rechts), die verantwoordelijk is voor de consumentenmarketing van de portal. Peter Niesink, algemeen directeur van Bovag: “Met Wouter van Kesteren en Robert Molenkamp hebben we een sterk duo dat viaBovag.nl de komende jaren van start-up naar een volwassen en sterk portaal gaat brengen. Robert heeft in eerste instantie namens Bovag het project opgestart en later de interim rol vervuld na het vertrek van Valerius Coppens. Hij heeft een goed beeld van wat de organisatie nodig heeft en zal daar met Wouter aan gaan bouwen.”

Tags:

VW introduceert aftermarket…Bovag vindt twee milieuzones…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties