fbpx
bekeken: 2326 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Xevo motormanagement bij 4Motive

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 18 september 2017, 12:45

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelendistributeur 4Motive introduceert Xevo, fabrikant van producten op het gebied van motormanagement en auto-elektronica. Xevo staat volgens 4Motive voor OE-kwaliteit met een sympathiek prijskaartje – circa twintig procent lager dan bij andere merken.

Opgenomen in het assortiment zijn bobines, EGR-kleppen en luchtmassameters. Alle producten zijn volledig getest voordat ze worden verpakt en gesealed in een magnetisch beschermde verpakking. Er geldt een garantietermijn van maximaal vijf jaar. Documentatie is te vinden in de databases van Tecdoc en Aldoc.

4Motive is vijf jaar geleden in het leven geroepen door voormalig Quinton Hazell-directeur Paul van Diemen. Sindsdien werkt het bedrijf gestaag aan uitbreiding van zijn portfolio. Zo meldde 4Motive in april van dit jaar het Britse uitlatenmerk Klarius (plm. drieduizend referenties) wederom op de Nederlandse markt te brengen. Eind vorig jaar werden gasveren van Doga toegevoegd aan het programma.

Vaste klanten

4Motive voert uitsluitend merken die niet of nauwelijks op de Nederlandse markt zijn vertegenwoordigd. Op dit moment behoren zo’n veertig grossiers tot de vaste klanten. Met name in de kop van Noord-Holland, Zeeland, Limburg en de provincie Groningen is nog plek voor grossiers die de artikelen van 4Motive willen distribueren naar het autobedrijf.

Tags: , , ,

Pitstop wil autobedrijf meer…Vertrouwen universelen hoger…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties