fbpx
bekeken: 5701 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,60)

Zes nieuwe partners bij Middenduin Automotive

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 januari 2013, 10:25

Leestijd: < 1 minuut

Middenduin Automotive heeft onlangs zes nieuwe partners welkom geheten. Jacq van Roij zal zich met zijn twintigjarige (internationale) ervaring richten op leasemaatschappijen die op strategisch advies gebied bijgestaan willen worden. Rogier Klop zal bedrijven op strategisch en seniormanagementniveau ondersteunen.

Het nieuwe bedrijf van de Middenduin Groep uit Nijkerk zit flink in de groei. Naast de eerder twee genoemde nieuwe partners, zijn ook Rob van Bergen, Hans Geitenbeek, Edwin Veltman en Michel van Soldt een samenwerking aangegaan.

Van Roij heeft bij diverse leasebedrijven directiefuncties vervuld. In Duitsland was hij algemeen directeur van Athlon Car Lease en sales- en marketingdirecteur van ALD Automotive en ING Car Lease. In Nederland heeft hij als algemeen directeur leiding gegeven aan Masterlease.

Klop heeft voor Leaseplan binnen Business Development een klantspecifiek rendementsmodel ontwikkeld. Verder was hij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de geografische expansie strategie, waarbij hij Leaseplan Roemenië en Mexico heeft opgezet vanuit een ‘greenfield situatie’. Sinds 2012 geeft Rogier als zelfstandig consultant ondermeer adviezen op het gebied van strategie en verandermanagement.

Begin december werd ook Boudewijn Finson, eigenaar van Juffermans Support, partner bij Middenduin. Lees er hier alles over >>

Tags: , , , , , , ,

Alex Ashmore president…Apollo Tyres nu volledig…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties