bekeken: 1094 x
Waardeer dit artikel:
66 votes, average: 2,61 out of 566 votes, average: 2,61 out of 566 votes, average: 2,61 out of 566 votes, average: 2,61 out of 566 votes, average: 2,61 out of 5
(2,61)
(Inloggen is vereist)

ZLM Teletrofee voor ABS Hoppenbrouwers

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 december 2016, 08:42

Leestijd: 1 minuut

ABS Autoherstel Hoppenbrouwers heeft de ZLM Teletrofee ontvangen voor het foutloos aanleveren van alle tele-calculaties in 2015. Hoppenbrouwers kreeg de trofee uit handen van Dennis van Ham (ZLM) en ontving de award eerder in 2012.

“Ik ben hier ontzettend trots op. Het winnen van de trofee is voor mij niet een doel op zich. We proberen met z’n allen ons werk zo goed mogelijk te doen en als we dan de trofee winnen in dat mooi meegenomen”, aldus Wim Kempeneers. De belangrijkste reden voor het winnen van de trofee is volgens Kempeneers dat er altijd veel aandacht wordt besteed aan de calculaties.

Dennis van Ham, verantwoordelijk voor het reparateursnetwerk van ZLM: “We zijn er trots op dat we de trofee voor de tweede keer aan Hoppenbrouwers mogen uitreiken. Niet alleen omdat het bedrijf een jaar lang foutloos heeft gecalculeerd, maar ook de schadelast laag heeft gehouden.”

Tags: , , ,

Film wordt realiteit bij…'Brussel wist al lang van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties