bekeken: 4024 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,52)

0900-Taxatie, Autotrack en Leaseplan finalisten

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 maart 2012, 09:47

Leestijd: < 1 minuut

Taxatiedienst 0900-Taxatie, occasionportal Autotrack en Leaseplan zijn de drie finalisten voor de Remarketing Innovation Award 2012. Dat heeft de organisatie van de verkiezing vandaag bekend gemaakt.

De drie genomineerde bedrijven zijn volgens de vakjury van alle inzendingen het afgelopen jaar het meest onderscheidend en innovatief geweest in hun aanpak van de remarketing van gebruikte auto’s. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Remarketing Event 2012, dat op 22 maart plaatsvindt in Hotel Van der Valk in Almere.

De jury laat weten dat 0900-Taxatie een voorbeeld is van hoe een traditioneel groothandelsbedrijf zichzelf opnieuw kan uitvinden om mee te gaan in het nieuwe tijdperk van snelheid en transparantie. “Autotrack maakt duidelijk keuzes voor kwaliteit. Dat vergt lef en geloof in eigen kracht, want een dergelijke aanpak gaat niet zelden in tegen het eigen commerciële belang op korte termijn”, aldus het juryoordeel. “Ook bij Leaseplan is er sprake van lef en innovatie, om als toonaangevende en belangrijke marktpartij rigoureus afscheid te nemen van de bestaande structuren en te kiezen voor transparantie.”

Tags: , , ,

Autoverkopen EU kelderen 9,2…Megadealers nationaal gericht
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties