bekeken: 2004 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

45 leveranciers op vakbeurs Doetam

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 19 september 2017, 09:38

Leestijd: < 1 minuut

Full servicegrossier en Fource-partner Doetam, met vestigingen in Doetinchem en Eibergen, organiseert 20 en 21 september weer een regionale vakbeurs voor auto- en schadeherstelbedrijven. Dit gebeurt op de vestiging Doetinchem.

a4ea76c2-6c8b-4c22-bdc4-146f4dd85561Het is inmiddels de zesde keer dat de vakbeurs wordt gehouden. De beurs wordt gekenmerkt door de deelname van een groot aantal leveranciers. Dat zijn er dit jaar meer dan 45. Zij zullen hun producten aan de bezoekende ondernemers en medewerkers tonen. De beurs gaat op om 17.00 uur en sluit om 22.00 uur.

 

Belangrijk is het aanbod aan technische trainingen en uitleg van de garageconcepten die Doetam levert, waaronder Vakgarage en Bosch. Verder biedt de vakbeurs op de beide vakdagen een speciaal aanbod van gereedschap, diagnoseapparatuur en werkplaatsequipment.

Catering

Vast onderdeel van de vakbeurs zijn de opruimingsacties van uitlopende artikelen en machines. Net als bij de vorige edities wordt ook nu weer voor een hapje en een drankje gezorgd. Ook is er dit jaar weer een ‘dart-competitie’, kan men ballen gooien voor mooie prijzen bij het garageconcept Autoprofijt en zijn er de originele Playseats om even lekker los te gaan op het rallycircuit.

Tags: , , , ,

Bosch en Vakgarage domineren…Frankrijk breidt slooppremie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties