bekeken: 7645 x
Waardeer dit artikel:
774 votes, average: 2,65 out of 5774 votes, average: 2,65 out of 5774 votes, average: 2,65 out of 5774 votes, average: 2,65 out of 5774 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

A-Parts verkocht aan Cartal Rijsbergen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 april 2013, 18:21

Leestijd: < 1 minuut

Automaterialengrossier A-Parts uit Mijdrecht is verkocht aan de grossiersgroep Cartal Rijsbergen met het hoofdkantoor in Amsterdam. Voor de groep die actief is in Noord- en Zuid-Holland is A-Parts de negentiende vestiging. Beide grossiers zijn onderdeel van het grossiersnetwerk Vrooam. Cartal Rijsbergen heeft daarnaast ook nog binding met AD Benelux.

De twaalf medewerkers van A-Parts gaan allen mee over. “Ik ben blij dat ons bedrijf onderdeel wordt van een professionele groep als Cartal Rijsbergen. Zelf zal ik mede de integratie vormgeven, waarna ik afscheid neem van A-Parts. Ik denk dat dit proces een maand of twee in beslag zal nemen”, stelt Pieter Koeleman, oprichter van A-Parts. Eric Jansen, operationeel directeur van Cartal Rijsbergen: “Voor ons is de overname een belangrijke uitbreiding van ons netwerk. Het versterkt onze positie in de regio. Wij houden de naam A-Parts in Mijdrecht in ere, omdat we het zonde vinden om het in 17 jaar opgebouwde kwaliteitsimago van A-Parts zomaar ter zijde te schuiven.”

Tags: , , , , , , ,

Schadesector gedeukt de…Verkoop nieuwe auto's trekt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties